Novi Zagreb

Arena Centar

Savski nasip

Avenue Mall

Bazen Utrina

Mamutica

Muzej suvremene umjetnosti

Zgrada INA

Jezero Bundek

Arena Zagreb

Limene zgrade

Zagrebački velesajam

Ministarstvo poljoprivrede je i dalje gore od Franje Tahija

Mislim da je potrebno ponoviti članak koji sm napisao 2014.

Često sam se pitao zašto je Matija (Ambrozije) Gubec podigao bunu? Kažu zbog trećine i zbog crkvene desetine. Imam osjećaj da je Gubec bio glup. Zar samo zbog trećine? Današnje vlada obuzima nam više polovine i mi nemamo Gubca.

Franjo Tahi se nije dosjetio da može naplatiti i šetnje po šumi, međutim imamo nove feudalce koji su dali „svoja“ imanja upraviteljima iz svojih redova koji su se onda dosjetili kako se umiliti svojim feudalcima i da je najbolje naplaćivati zrak, travu, mahovinu, gljive i svu silu onoga što se smatralo do jučer nenaplativim.

Taman kada pomisliš da se većeg idiotizma nitko ne može sjetiti iznenade nas feudalni upravitelji hrvatskih (na znam zašto se zovu hrvatske) šuma te donesu cjenik o korištenju zraka i svega ostalog u šumama.

Ova vlast mrzi branitelje

Bivšoj vladi se stalno prigovaralo da ne voli branitelje.
Ova vlada ih voli toliko da ih nije nigdje uvrstila u aktivne mjere za zapošljavanje. Bivša vlada ih je imala skoro u svakoj mjeri. Gdje su sada braniteljske udruge?
Isto tako je bivša vlada imala i mjere za žene dok ih ova nigdje niti ne spominje.

Ova vlada nama poručuje : Što se niste drogirali umjesto išli u rat.

Nisam ti rekao da me Verdi podsjeća na Bramsa

Ne znam da li sam ti ikad pričao da me Brams podsjeća na Verdija i obratno. Nikada nisi bila oduševljena s mojim izborom glazbe, sjećam se kako sam te jedva nagovorio da idemo na Nabucco, kao ja sa tvojim ali sada imam potrebu da ti kažem. Brams nastupa u jednom trenutku tako snažno da imam osjećaj da to nije on već Verdi, no Verdi je pisao po narudžbi i kod njega nikada ne znaš da li su to emocija ili zahtjev kupca.


Na žalost ti nisi više prisutna i ne možeš mi reći da promijenim program pa zbog toga Medo i ja "uživamo".

Pismo mojoj voljenoj

 

Julo mislila si da ćeš se mene riješiti, e da znaš, nećeš.

 

Danas sam došao kući i počeo pričati kako večeras moram izaći jer me zove na domjenak stranka kojoj još uvijek pripadam (jer nema bolje). I u jednom trenutku se okrenem i ne vidim tebe i ne čujem te s komentarima kako moram ići, kako se trebam pojavljivati kako me tražiš jedino da se ne nalijem.

 

Tog trena sam shvatio da ne idem nikuda. Ostajem s Medom.

Oslobodi ga, molim te, moja voljena

Moja voljena ne znam da li sam ti se ispričao za 1995. godinu kada sam se vratio s ratišta. I ti si me par puta vozila tamo i kada si pitala: Gdje su oni, ja sam ti odgovorio: Pa tu preko Une, ali ne brini sada se ne puca. Prvi puta sam vidi strah u tvojim očima jer ti se ničega nisi nikad bojala.

Ako se nisam ispričao za svoje bezobrazluke i svoje ponašanje ja se  sada  želim ispričati. Znam da sam bio nemoguć, da sam užasno pio, bolje reći lokao. Znam da sam bio užasno bezobrazan prema tebi, a i sada se pitam: Kako si me mogla trpjeti? Vjerojatno to je bila ljubav. I sada znam, znam da je to bila ljubav i to velika.

Koliko je kupovina preko interneta sigurna?

GM

Kod za popust  rvZoA8

 
 

 

Politika

Ministarstvo poljoprivrede je i dalje gore od Franje Tahija

Mislim da je potrebno ponoviti članak koji sm napisao 2014.
Često sam se pitao...

Opširnije

Ova vlast mrzi branitelje

Bivšoj vladi se stalno prigovaralo da ne voli branitelje.
Ova vlada ih v...

Opširnije

Ministarstvo poljoprivrede je i dalje gore od Franje...
Ova vlast mrzi branitelje

Dok šećete ulicama Zagreba, padne li vam ikada na pamet kome li to velik dio naše metropole duguje svoj današnji izgled?