Arena Centar

Savski nasip

Avenue Mall

Bazen Utrina

Mamutica

Muzej suvremene umjetnosti

Zgrada INA

Jezero Bundek

Arena Zagreb

Limene zgrade

Zagrebački velesajam

Ova vlast mrzi branitelje

Bivšoj vladi se stalno prigovaralo da ne voli branitelje.
Ova vlada ih voli toliko da ih nije nigdje uvrstila u aktivne mjere za zapošljavanje. Bivša vlada ih je imala skoro u svakoj mjeri. Gdje su sada braniteljske udruge?
Isto tako je bivša vlada imala i mjere za žene dok ih ova nigdje niti ne spominje.

Ova vlada nama poručuje : Što se niste drogirali umjesto išli u rat.

Nisam ti rekao da me Verdi podsjeća na Bramsa

Ne znam da li sam ti ikad pričao da me Brams podsjeća na Verdija i obratno. Nikada nisi bila oduševljena s mojim izborom glazbe, sjećam se kako sam te jedva nagovorio da idemo na Nabucco, kao ja sa tvojim ali sada imam potrebu da ti kažem. Brams nastupa u jednom trenutku tako snažno da imam osjećaj da to nije on već Verdi, no Verdi je pisao po narudžbi i kod njega nikada ne znaš da li su to emocija ili zahtjev kupca.


Na žalost ti nisi više prisutna i ne možeš mi reći da promijenim program pa zbog toga Medo i ja "uživamo".

Pismo mojoj voljenoj

 

Julo mislila si da ćeš se mene riješiti, e da znaš, nećeš.

 

Danas sam došao kući i počeo pričati kako večeras moram izaći jer me zove na domjenak stranka kojoj još uvijek pripadam (jer nema bolje). I u jednom trenutku se okrenem i ne vidim tebe i ne čujem te s komentarima kako moram ići, kako se trebam pojavljivati kako me tražiš jedino da se ne nalijem.

 

Tog trena sam shvatio da ne idem nikuda. Ostajem s Medom.

Oslobodi ga, molim te, moja voljena

Moja voljena ne znam da li sam ti se ispričao za 1995. godinu kada sam se vratio s ratišta. I ti si me par puta vozila tamo i kada si pitala: Gdje su oni, ja sam ti odgovorio: Pa tu preko Une, ali ne brini sada se ne puca. Prvi puta sam vidi strah u tvojim očima jer ti se ničega nisi nikad bojala.

Ako se nisam ispričao za svoje bezobrazluke i svoje ponašanje ja se  sada  želim ispričati. Znam da sam bio nemoguć, da sam užasno pio, bolje reći lokao. Znam da sam bio užasno bezobrazan prema tebi, a i sada se pitam: Kako si me mogla trpjeti? Vjerojatno to je bila ljubav. I sada znam, znam da je to bila ljubav i to velika.

Mojoj voljenoj


Julo, znam da bi mi ti rekla da sam lud kada pišem pismo pokojniku jer sam ne vjerujem u zagrobni život, no ne mogu a da ti ne kažem koliko mi fališ. Fališ meni, a pogotovo našem Medi.
Medo je tužan i jedva da se razveseli da ide van. Jedva da se obraduje loptici, a znaš koliko ju je volio. Vrhunac je doživio kada smo tvoj medicinski krevet odvozili. Strašno je lajao i nikako nije htio da ga odvezemo. Od tada je kao biljka i ja se jednostavno bojim da će me i on napustiti, da će jednostavno od tuge za tobom otići.
Inače, da ti kažem, sve je po starom, Medo i ja redovito gledamo i slušamo Klasika mundi. 
Jednostavno, mogao bih reći: Sve je isto ko i lani samo tebe nema. 

Koliko je kupovina preko interneta sigurna?

Vrijeme

Oblačno

9°C

Zagreb

Oblačno

Vlažnost: 80%

Vjetar: 17.70 km/h

  • 26 Tra 2017

    Pretežno oblačno 22°C 10°C

  • 27 Tra 2017

    Pljuskovi 18°C 11°C

Dok šećete ulicama Zagreba, padne li vam ikada na pamet kome li to velik dio naše metropole duguje svoj današnji izgled?

HashFlare