Novi Zagreb zapad

Arena Centar

Savski nasip

Avenue Mall

Bazen Utrina

Mamutica

Muzej suvremene umjetnosti

Zgrada INA

Jezero Bundek

Arena Zagreb

Limene zgrade

Zagrebački velesajam

Zagrebačka stanogradnja d.o.o. objavile je u petak, 16. veljače Javni poziv za zaprimanje zahtjeva za kupnju stanova u osmerokatnim zgradama u naselju Podbrežje.
 
U ponudi je 206 jednosobnih, jednoiposobnih, dvosobnih, dvoiposobnih, trosobnih i troiposobnih stanova koji se nalaze u stambeno poslovnoj građevini radne oznake A4 na k.č.br. 1557/8 k.o. Zaprudski otok i stambeno poslovnoj građevini radne oznake A6 na k.č.br. 1557/ 10 k.o. Zaprudski otok.

Sajmovi Nautika i Hotel&Gastroteh održat će se od 21. do 25., a Festival maslina 23. do 25. veljače na Zagrebačkom velesajmu (ZV) i okupit će brojne izlagače koji će predstaviti novitete u svojoj ponudi, najavljeno je u ponedjeljak na konferenciji za novinare.

Direktorica ZV-a Dina Tomšić istaknula je da će ovogodišnji Sajam nautike biti najveći koji je do sada održan u desetljeću.

Nautika je privukla više od 300 izlagača iz 23 zemlje. U šest paviljona bit će izloženo više od 200 plovila, što je porast od 8 posto u odnosu na lani, rekla je Tomšić.
Posjetitelje očekuju dvije svjetske i 24 hrvatske premijere, a bit će zastupljeni gotovo svi najznačajniji hrvatski brodograditelji.

Koliko je kupovina preko interneta sigurna?

GM

Kod za popust  rvZoA8

 
 

 

Politika

Prodaje se 206 stanova u Podbrežju
Zagrebačka stanogradnja d.o.o. objavile je u petak, 16. veljače Javni poziv za zaprimanje za...

Opširnije

Prodaje se 206 stanova u Podbrežju
Sajmovi Nautika i Hotel&Gastroteh održat će se od...

Dok šećete ulicama Zagreba, padne li vam ikada na pamet kome li to velik dio naše metropole duguje svoj današnji izgled?