Arena Centar

Savski nasip

Avenue Mall

Bazen Utrina

Mamutica

Muzej suvremene umjetnosti

Zgrada INA

Jezero Bundek

Arena Zagreb

Limene zgrade

Zagrebački velesajam

Ovi radovi, plaćeni ih naših džepova, nekako su se ‘provukli’ ispod radara.

Kada se zbroji PDV, tek nešto manje od milijun kuna Zagrepčani će platiti premještanje križa s Hipodroma na Savski nasip. Zahtjev za preseljenjem uputila je Zagrebačka nadbiskupija, a natječaj je odavno raspisan, zatvoren i posao je dodijeljen. U teksu javne nabave stoji kako je procijenjena vrijednost radova 750 tisuća kuna bez PDV-a, kada se on pribroji ta cifra raste na 937.500 kuna. Prenosimo tekst priopćenja Grada Zagreba u cijelosti:

Predstavnici mjesnog odbora Siget, Gordana Pasanec i Saša Srića, urudžbirali su u petak 1200 potpisa peticije s pismom koje su uputili gradonačelniku i Vijeću gradske četvrti i Skupštini Grada Zagreba. Vijećnica Pasanec nadodaje, kako će osim spomenute dokumentacije ,  ovo biti upućeno i Gradskom uredu za strategijsko planiranje i razvoj Grada, kao i Društvu arhitekata Zagreba, a jednako tako i medijima.  Pasanec kaže kako su na primjedbama radili  dvoje arhitekata Branko Horvat i Ana Oršulić i magistar prometnih znanosti Julijan Jurak.

Koliko je kupovina preko interneta sigurna?

Vrijeme

Oblačno

23°C

Zagreb

Oblačno

Vlažnost: 49%

Vjetar: 6.44 km/h

  • 20 Kol 2017

    Rain 22°C 14°C

  • 21 Kol 2017

    Pretežno sunčano 23°C 12°C

Dok šećete ulicama Zagreba, padne li vam ikada na pamet kome li to velik dio naše metropole duguje svoj današnji izgled?

HashFlare