Škole

Arena Centar

Savski nasip

Avenue Mall

Bazen Utrina

Mamutica

Muzej suvremene umjetnosti

Zgrada INA

Jezero Bundek

Arena Zagreb

Limene zgrade

Zagrebački velesajam

U suradnji s Gradom Zagrebom, njihovim Uredom za energetiku, zaštitu okoliša i održivi razvoj održano je 30 edukativnih radionica “Postani i ti prijatelj stakla”. Edukacije su održane u studenom i prosincu 2017. u OŠ Ivana Meštrovića, OŠ Nikele Tesle, OŠ Prečko, OŠ Ivana Cankara, te OŠ Bartola Kašića.

Na radionicama su učenici nižih razreda (I.-IV.), njih 672 zajedno sa svojim učiteljima i učiteljicama, imali priliku vidjeti kao se staklo obrađuje na plameniku, upoznati njegovu vrijednost i ljepotu. Osobiti naglasak je stavljen na važnost recikliranja, zaštitu okoliša i održivo gospodarenje otpadom.

Na zgradi osnovne škole Mladost u novozagrebačkom naselju Utrina jutros su započeli radovi na energetskoj obnovi, što uključuje i uklanjanje azbestnog krova. Nekoliko sati kasnije, radovi su obustavljeni zbog pobune roditelja, zabrinutih zbog rizika koju po zdravlje njihove djece mogu predstavljati kancerogena azbestna vlakna. Jesu li njihovi strahovi opravdani?

Koliko je kupovina preko interneta sigurna?

GM

Kod za popust  rvZoA8

 
 

 

Politika

Edukacija “Postani i ti prijatelj stakla”, 2017.

U suradnji s Gradom Zagrebom, njihovim Uredom za energetiku, zaštitu okoli&scaro...

Opširnije

Ravnatelj Zavoda za toksikologiju o radovima na školi: Ne izlažite djecu azbestu

Na zgradi osnovne škole Mladost u novozagrebačkom naselju Utrina jutros su započ...

Opširnije

Edukacija “Postani i ti prijatelj stakla”, 2017.
Ravnatelj Zavoda za toksikologiju o radovima na školi:...

Dok šećete ulicama Zagreba, padne li vam ikada na pamet kome li to velik dio naše metropole duguje svoj današnji izgled?