Udruge

Arena Centar

Savski nasip

Avenue Mall

Bazen Utrina

Mamutica

Muzej suvremene umjetnosti

Zgrada INA

Jezero Bundek

Arena Zagreb

Limene zgrade

Zagrebački velesajam

Tandem Štefanija Merkaš i Vinko Munić i ovaj puta su besprijekorno organizirali godišnju skupštinu podružnice umirovljenika Botinac. Predsjednica Štefanija Merkaš kao i svake godine pohvalila je mnoge koji su dobro radili, no nije se libila niti prozvati one koji nisu proveli obećano. Tako je na primjer izrazila žaljenje što Gradska četvrt Novi Zagreb-zapad nije smogla snage i izvršila obećanje dato na zadnjoj Skupštini podružnice. Nedostatak financijskih sredstava prožimalo se kao konstanta cijelo vrijeme izlaganja predsjednice. Veliki odaziv gostiju koje je kao i uvijek predvodila Marija Kalebota predsjednica Matice umirovljenika Grada Zagreba, Višnja Gojković predsjednica Matice umirovljenika Novog Zagreba, Vinko Munjić Izaslanik Gradonačelnika i predsjednik Mjesnog odbora Baotinac te mnogi predsjednici podružnica iz cijelog Novog Zagreba. Nakon svečane skupštine uslijedila je večera i ples do ranih jutarnjih sati. Želimo podružnici Botinac i svim njenim članovima još mnogo ovakvih uspješnih skupština.

 

Mladen Plazibat

Povodom obilježavanja 70 godina Udruge slijepih Zagreb održana je konferencija za medije na kojoj su se obratili g. Josip Hrvoj predsjednik Udruge, gđa. Romana Galić pročelnica Gradskog ureda za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom te g. Goran Denis Tomašković izvršni direktor Udruge slijepih Zagreb.

Više članaka ...

Koliko je kupovina preko interneta sigurna?

GM

Kod za popust  rvZoA8

 
 

 

Politika

Skupština umirovljenika Botinca

Tandem Štefanija Merkaš i Vinko Munić i ovaj puta su besprijekorno organi...

Opširnije

70 godina Udruge slijepih Zagreb

Povodom obilježavanja 70 godina Udruge slijepih Zagreb održana je konferencija za medij...

Opširnije

Skupština umirovljenika Botinca
70 godina Udruge slijepih Zagreb

Dok šećete ulicama Zagreba, padne li vam ikada na pamet kome li to velik dio naše metropole duguje svoj današnji izgled?