Kultura

Arena Centar

Savski nasip

Avenue Mall

Bazen Utrina

Mamutica

Muzej suvremene umjetnosti

Zgrada INA

Jezero Bundek

Arena Zagreb

Limene zgrade

Zagrebački velesajam

Tradicionalnim programom "Sjećanje na Tina", koji je  za 62. godišnjicu smrti velikog hrvatskog pjesnika Tina Ujevića zamišljen kao 'hodoćašće' gostionicama na potezu od Vinodola u Teslinoj do Blata u Masarykovoj ulici,  u subotu, 11. studenog, otvara se osmi Festival "Zagreb, grad poezije".

U vrijeme kada naši pobjeđuju njihove i kada naši postaju nepogrešivi, a njihovi su uvijek protiv prošla jedna velika izložba skroz neprimječeno jer se održava u  velikoj galeriji za koju nisu zainteresirani niti naši niti njihovi, koja je velika već po svojoj zamisli. (Uskoro ćemo pisati o toj velikoj galeriji i idejama koje su ju stvorile.)

U galeriji Panacea Klinike za tumore, KBC Sestre milosrdnice, od listopada do studenog 2017. održava se izložba radova japanske fotografkinje Makiko Akitsu pod naslovom Miris cvijeća (The Scent of Flowers). Ljubaznošću umjetnice Makiko Akitsu i Veleposlanstva Japana svi eksponati ostaju u trajnom vlasništvu Centra za umjetnost i medicinu Klinike za tumore. Donaciju je na svečanom otvorenju izložbe 12.listopada 2017. predao veleposlanik Japana, Nj. E. gospodin Keiji Takiguchi. Ravnatelj KBC Sestre milosrdnice prof.dr.sc. Mario Zovak i predstojnik Klinike za tumore KBC Sestre mlosrdnice prof.dr.sc.Danko Velimir Vrdoljak primili su i zahvalili na donaciji, te otvorili izložbu.

Koliko je kupovina preko interneta sigurna?

GM

Kod za popust  rvZoA8

 
 

 

Politika

Najava 8. Festivala "Zagreb, grad poezije"

Tradicionalnim programom "Sjećanje na Tina", koji je  za 62. godi&scaron...

Opširnije

Miris cvijeća dalekog i prijateljskog Japana kroz izložbu Makiko Akitsu u galeriji Panacea
U vrijeme kada naši pobjeđuju njihove i kada naši postaju nepogrešivi, a nji...

Opširnije

Najava 8. Festivala "Zagreb, grad poezije"
Miris cvijeća dalekog i prijateljskog Japana kroz izložbu...

Dok šećete ulicama Zagreba, padne li vam ikada na pamet kome li to velik dio naše metropole duguje svoj današnji izgled?