Kultura

Arena Centar

Savski nasip

Avenue Mall

Bazen Utrina

Mamutica

Muzej suvremene umjetnosti

Zgrada INA

Jezero Bundek

Arena Zagreb

Limene zgrade

Zagrebački velesajam

Iz Tehničkog muzeja Nikola Tesla u četvrtak su se pohvalili sjajnim rezultatima te je unatoč građevinskim radovima na uređenju pročelja zgrade Muzej prošle godine posjetilo 170.767 posjetitelja. Time je Tehnički muzej Nikola Tesla i dalje zadržao poziciju najposjećenijeg zagrebačkog muzeja i jednog od najposjećenijih muzeja u Hrvatskoj. Od ukupnog broja posjetitelja 104.659 se odnosi na pojedinačni posjet, a 66.108 na organizirani posjet grupa. Dok je ukupan broj posjetitelja Muzeja u porastu tek nekoliko postotaka u odnosu na 2016., broj gostiju iz inozemstva gotovo je udvostručen te iznosi 11.019 posjeta.

Popularni zagrebački muzej bilježi dolaske posjetitelja iz BiH, Slovenije, Engleske, Italije, Mađarske, Njemačke, Španjolske, Meksika, SAD-a i Austrije.

Bibliobus je putna knjižnica u autobusu, gdje svi učlanjeni korisnici imaju prilike doći na jedno od autobusnih stajališta bibliobusa i posuditi željenu knjigu.  Ove će godine bibliobus proslaviti 42 godine postojanja. Ovo je jedina pokretna knjižnica koja djeluje na području Grada Zagreba i Zagrebačke županije. Vjerojatno ste se već susreli s autobusom prepunim knjiga. Radi se o bibliobusu. Jedina pokretna knjižnica koja djeluje na području Grada Zagreba i Zagrebačke županije.

Koliko je kupovina preko interneta sigurna?

GM

Kod za popust  rvZoA8

 
 

 

Politika

Tehnički muzej “Nikola Tesla” i dalje najposjećeniji zagrebački muzej

Iz Tehničkog muzeja Nikola Tesla u četvrtak su se pohvalili sjajnim rezultatima te je u...

Opširnije

Zagrebačka putna knjižnica – Bibliobus

Bibliobus je putna knjižnica u autobusu, gdje svi učlanjeni korisnici imaju prilike doć...

Opširnije

Tehnički muzej “Nikola Tesla” i dalje najposjećeniji zagrebački...
Zagrebačka putna knjižnica – Bibliobus

Dok šećete ulicama Zagreba, padne li vam ikada na pamet kome li to velik dio naše metropole duguje svoj današnji izgled?