Općenite

Arena Centar

Savski nasip

Avenue Mall

Bazen Utrina

Mamutica

Muzej suvremene umjetnosti

Zgrada INA

Jezero Bundek

Arena Zagreb

Limene zgrade

Zagrebački velesajam

Kad već spominjemo mačevanje, svakako je interesantan primjer da se svjetski juniorski prvak Petar Fileš s tim sportom upoznao upravo kroz program Odmorko

Jedan od atraktivnih načina za provesti dio školskih praznika svakako je aktivno sudjelovanje u (besplatnim) sportskim aktivnostima koje za učenike osnovnih i srednjih škola ponovno pripremio Školski sportski savez Grada Zagreba (ŠSSGZ). Riječ je, dakako, o programu Odmorko-zima koji je završio prošlog tjedna, točnije 12. siječnja, a u kojem je, kako doznajemo, sudjelovalo 8500 učenika.

Osnovci i srednjoškolci mogli su popraviti tehniku u svojoj omiljenoj sportskoj aktivnosti ili se pak okušati u nekom novom sportu. Na izboru im je bilo 13 sportova, među kojima su: slobodno plivanje, slobodno klizanje, streljaštvo, frizbi, dvoranski hokej, squash, kuglanje, taekwondo, odbojka, obaranje ruke, bowling, mačevanje i judo.

U dane vikenda 19. do 21. siječnja, u noćnim satima, na području PU zagrebačke poduzimat će se pojačane aktivnosti u cilju preveniranja prometnih nesreća i njihovih posljedica. Pojačano će se nadzirati vožnja pod utjecajem alkohola i droga, nepridržavanje ograničenja brzine, nekorištenje sigurnosnog pojasa vozača i putnika u vozilu, nepropisno korištenje mobitela, ali i drugi prekršaji koji ugrožavaju sigurnost cestovnog prometa.  [novi-zagreb.hr]

Koliko je kupovina preko interneta sigurna?

GM

Kod za popust  rvZoA8

 
 

 

Politika

U besplatnim sportskim aktivnostima sudjelovalo 8500 učenika

Kad već spominjemo mačevanje, svakako je interesantan primjer da se svjetski juniorski ...

Opširnije

Pojačane aktivnosti u prometu za vikend 19. do 21. siječnja

U dane vikenda 19. do 21. siječnja, u noćnim satima, na području PU zagrebačke poduzima...

Opširnije

U besplatnim sportskim aktivnostima sudjelovalo 8500 učenika
Pojačane aktivnosti u prometu za vikend 19. do...

Dok šećete ulicama Zagreba, padne li vam ikada na pamet kome li to velik dio naše metropole duguje svoj današnji izgled?