Mojoj voljenoj

Arena Centar

Savski nasip

Avenue Mall

Bazen Utrina

Mamutica

Muzej suvremene umjetnosti

Zgrada INA

Jezero Bundek

Arena Zagreb

Limene zgrade

Zagrebački velesajam


Julo, znam da bi mi ti rekla da sam lud kada pišem pismo pokojniku jer sam ne vjerujem u zagrobni život, no ne mogu a da ti ne kažem koliko mi fališ. Fališ meni, a pogotovo našem Medi.
Medo je tužan i jedva da se razveseli da ide van. Jedva da se obraduje loptici, a znaš koliko ju je volio. Vrhunac je doživio kada smo tvoj medicinski krevet odvozili. Strašno je lajao i nikako nije htio da ga odvezemo. Od tada je kao biljka i ja se jednostavno bojim da će me i on napustiti, da će jednostavno od tuge za tobom otići.
Inače, da ti kažem, sve je po starom, Medo i ja redovito gledamo i slušamo Klasika mundi. 
Jednostavno, mogao bih reći: Sve je isto ko i lani samo tebe nema. 

Ovo će biti prvi Božić i prva Nova godina kako čekamo Medo i ja sami. Na kažem, tu su i sinovi, ali oni su mladi i svako ide sa svojim društvom, a ja i Medo ostajemo.
Medo jede jedva da preživi. Ništa što mu kupim ga ne veseli kao u pjesmi „ne vesele mene bez vas utakmice nedjeljom“, ne vesele mene izlasci u omiljene birtije i još nisam bio u svojoj od kada si otišla. 
Ja se veselim da skuham nešto dečkima, a onda sam razočaran kada sam jedem. Onda se sjetim našeg pjesnika kada pjeva o Matošu i kaže „Danas sam opet ručao samo čaj“ jer tako se osjećam. Sve bih dao da si kraj mene i makar doslovno ručao samo čaj.
Oprosti mi Julo što ne gledam tvoje serije i ne mogu ti reći što se događa. A u politici? Što da ti kažem, opet nam svega obećavaju i sve planiraju na bazi velikog zapošljavanja. Kada bi stvarno bilo tako vjerojatno bi se i tvoja „strina“ vratila.
Za sada toliko i ne zamjeri mi ako ti se opet obratim. Objavljujem što napišem na facebooku jer znam da si ga redovito pratila.

Josip Kapraljević

Koliko je kupovina preko interneta sigurna?

GM

Kod za popust  rvZoA8

 
 

 

Politika

Ministarstvo poljoprivrede je i dalje gore od Franje Tahija

Mislim da je potrebno ponoviti članak koji sm napisao 2014.
Često sam se pitao...

Opširnije

Ova vlast mrzi branitelje

Bivšoj vladi se stalno prigovaralo da ne voli branitelje.
Ova vlada ih v...

Opširnije

Ministarstvo poljoprivrede je i dalje gore od Franje...
Ova vlast mrzi branitelje

Dok šećete ulicama Zagreba, padne li vam ikada na pamet kome li to velik dio naše metropole duguje svoj današnji izgled?