Arena Centar

Savski nasip

Avenue Mall

Bazen Utrina

Mamutica

Muzej suvremene umjetnosti

Zgrada INA

Jezero Bundek

Arena Zagreb

Limene zgrade

Zagrebački velesajam

Korisnik sam socijalne karte po cijeni od 100 kuna (nezaposlen) koja vrijedi od 10. do 9. u mjesecu.  Kartu redovito produžavam svaki mjesec ne kiosku Tiska pa tako i ovaj pokušam produžiti i to nekoliko puta na različitim kioscima u raznim dijelovima Novog Zagreba točnije 7.,8., 9. i 10. ujutro prije ulaska u autobus na liniji Dugave-Glavni kolodvor ili broj 220. Svi moji pokušaji bili su uzaludni uz različite izgovore službenica u kioscima kao nemamo vezu s ZET-om ili vašu karticu uopće ne vidimo i slično.

Ulazim u autobus i objašnjavam vozaču situaciju dok mi vozač  kaže da moram platiti kartu jer moja je jučer istekla na što ja odgovaram da neću. On me hoće istjerati van i kaže da će zvati policiju i kontrolore na što mu ja odgovaram da neka ih zove jer oni su valjda upoznati sa situacijom. Uporan je i neće krenuti i tvrdi da sam ja morao ispraviti ono što se desilo ZET-u  i odnosu s kioscima.

Jedna žena se nudi da ona plati kartu umjesto mene na što ne pristajem jer i tako idem u Zapruđe gdje ću kartu nadoplatiti, što sam kasnije i uradio.

Neću vam objašnjavati što mi je sve rekao pa sam i ja njemu uzvratio samo da mi se živo je..  za njega i za njegovu uzrujanost.

Nadoplaćujući kartu u Zapruđu i ispričam čovjeku što mi se dogodilo. Uslužni službenik mi se ispričao za postupak vozača i rekao da on ne zna što je njemu kada su svi vozači i kontrolori bili obaviješteni o nastalom problemu. Uz put me je pitao da li znam koji je to bio vozni rad što dakako nisam znao već samo da je to bilo negdje oko 9 sati.

Josip Kapraljević

 

Koliko je kupovina preko interneta sigurna?

Vrijeme

Oblačno

23°C

Zagreb

Oblačno

Vlažnost: 49%

Vjetar: 6.44 km/h

  • 20 Kol 2017

    Rain 22°C 14°C

  • 21 Kol 2017

    Pretežno sunčano 23°C 12°C

Dok šećete ulicama Zagreba, padne li vam ikada na pamet kome li to velik dio naše metropole duguje svoj današnji izgled?

HashFlare