Arena Centar

Savski nasip

Avenue Mall

Bazen Utrina

Mamutica

Muzej suvremene umjetnosti

Zgrada INA

Jezero Bundek

Arena Zagreb

Limene zgrade

Zagrebački velesajam

Pada mi na pamet jedno objašnjenje seoskog učitelja iz doba socijalizma kada je objašnjavao djeci da boga nema.

Uzeo je kredu i stavio oznaku pa rekao – Ovdje je sunce.

Pa drugu oznaku – Ovdje je zemlja, pa oznaka za planete i na kraju kaže:

- A što je iza ovoga dalje to ne zna ni biskup. Eto djeco to vam je dokaz da boga nema.

 

 Divno je bilo i biskupima i svećenicima kada je narod bio u toj fazi da je i vjerovao takve gluposti. Međutim, uporni su i jedni i drugi, silom nam hoće objašnjavati sve životne probleme. Pa tako oni znaju sve od politike do zdravlja. Znaju da je kurikulum zdravstvenog odgoja pisan protivno vjerski i protivno znanstveno.

Kroz povijest su nas plašili da se masturbacijom isušuje leđna moždina i to su objašnjavali znanstveno. To je još bilo i dobro jer ranije su spaljivali za nagradu za masturbaciju. „Gdje su ta sretna vremena???“

Zato je najbolje da djeca žive u neznanju, pa ako im se dogodi i SIDA, to je božja kazna za neposluh prema crkvenim učiteljima i nemoral. Ako djeca ostanu trudna, moraju roditi, pa makar bili goli i bosi jer će crkva naći načina da im udjeli mrvice i to vjerojatno kada prestanu uređivati razne pastoralne centre, prebendarske kuće i biskupske rezidencije.

Direktor agencije za odgoj i obrazovanje kaže -U kurikulumu je sudjelovalo 14 osoba. U to je uključeno devet osoba iz Agencije za odgoj i obrazovanje, bivši učitelji i nastavnici biologije, bivši učitelji razredne nastave i tjelesne kulture, psiholozi i socijalni pedagozi. Dakle, ljudi koji su desetljećima radili u osnovnoj i srednjoj školi.

Uzaludan vam trud i uzaludan vam vaš minuli rad kad Bozanić i Rebić misle da vi samo drkate, a njih niste pitali za dozvolu.

Josip Kapraljević

Koliko je kupovina preko interneta sigurna?

Vrijeme

Oblačno

9°C

Zagreb

Oblačno

Vlažnost: 80%

Vjetar: 17.70 km/h

  • 26 Tra 2017

    Pretežno oblačno 22°C 10°C

  • 27 Tra 2017

    Pljuskovi 18°C 11°C

Dok šećete ulicama Zagreba, padne li vam ikada na pamet kome li to velik dio naše metropole duguje svoj današnji izgled?

HashFlare